perjantai 18. maaliskuuta 2016

Pippuria, päivänpaistetta ja putkaria

Tervehdys keväisen auringon loisteesta! 


Olen taas ostanut uudet Marimekko -lakanat... Se on nyt hyväksyttävä, etten pysty näitä oikein vastustamaan, joten menköön. Saan ostaa omilla fyrkilla niin monet kun tahdon, on siinä järkeä tai ei.. Pippurikerät ovat oikein kivat :) Taas on valmistunut yhdet perussukat langanlopuista. 



Pari viikkoa sitten meillä hajosi astianpesukone. Vaikka tiskaaminen ei ole mitenkään vastenmielistä, on ollut yllättävää, kuinka paljon sitä on saanut olla tiskiharjan varressa. Mies yritti korjailla sitä ensin itse, mutta ei siitä kyllä tullut yhtikäs mitään. Sitten sain monta päivää muistutella, että soittaisi korjaajan paikalle. En tiedä, ottiko se sitten miehisen itsetunnon päälle vai mitä, mutta lopulta sanoin, että minä soitan, jos ei ala tapahtumaan ja viisi minuuttia myöhemmin oli korjaaja tilattu. Nauratti, kun tuli mieleen, se mainos, missä mies yritti korjata isoa putkivahonkoa ja nainen seurasi vieressä: "soitanko jo, joko soitan" ja mies siinä "minua ei niinkutsutut ammattimiehet kyni!"  Meillähän ei ole edes astiankuivauskaappia, koska hanan edessä on ikkuna, joten hieman hankalaa tämä kuivaushomma...
Nyt parhaillaan tässä odottelen armon putkaria saapuvaksi. 


Dora on löytänyt paikan auringosta! 


4 kommenttia:

  1. Tiskaaminen onkin kivaa...kun ei tarvitse joka päivä tiskata..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se :) Isommat kattilat yms. tiskaan aina käsin, mutta sitten kun KAIKKI pitää tiskata niin homma muuttuu ärsyttäväksi pidemmän päälle :)

      Poista
  2. Toivottavasti homma kunnossa.. :)
    Iloista oloa ja pääsiäisen aikaa sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oliskin, mutta mies vei pois koko masiinan :( Nää on niin näitä..
      Kivaa viikkoa sinnekin :)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!