lauantai 17. marraskuuta 2012

Ex tempore suolapala


Vieraita tuli ja todella lyhyellä varoitusajalla päätin tehdä pikkuista suolapalaa. Mössö toimii aina, eilisen patongin ja ruissupsien kanssa, nam! Tähän voi oikeestaan laittaa mitä vain, kunhan on jotain levitettä (käy myös esim creme fraiche tms). Näissä on, mitä kaapista löytyi, eli:

* ruohosipuli tuorejuustoa
* kurkkua ja sipulia pieninä paloina
* sitruunaa puristettuna
* kylmäsavulohta
* raejuustoa
* kuivattua ruohosipulia ja päällä pasta basilico -mausteseosta

SIMPLE AND GOOD!

Ps. tälläinen mössö levitettynä myös tortillan väliin toimii aina!

3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää!
    Helppo ja hyvä on kans maustetut ruissipsit, joku hyvä tuorejuusto ja päälle viinirypäle. Ajoissa valmiiks ja jääkaappiin imeytyyn. NAM!

    EIlen ostin messuilta (siit ulkopuolelta) jotain peston ja kylmäsavuporon makusia ruissipsejä, ihan outoo merkkiä mut tosi hyviä.

    VastaaPoista
  2. Eipä se sen enenpää tartte, kunhan imeytyy :)
    Kuulostaa mahtavalta nuo ostamasi ruissipsit!

    VastaaPoista
  3. Nam! Sitähän syö vaikka pieniä kiviä tuon sinun "mössön" kera :) Ja tortillat on NAM. Tein niitä viimeviikolla ja niistä tykkää lapsetkin.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!